آب برای تهیه رشته به مقدار لازم
آرد برای تهیه رشته به مقدار لازم
ادویه جات به مقدار لازم
روغن سه قاشق غذاخوری
سبزی های محلی به مقدار لازم
لوبیا یک پیمانه
نخود یک پیمانه
عدس یک پیمانه
نکته مهم در تهیه این آش، رشته های خانگی آن می باشد
ابتدا آب و آرد و کمی نمک را با هم مخلوط می کنیم تا خمیر آماده شود
خمیر را باز می کنیم و لا به لای خمیر را آرد شده ، سپس لایه های خمیر را روی هم می گذاریم و برش می زنیم
برش های خمیر را روی طناب پهن می کنیم تا کمی سفت شده ، سپس به مواد آش اضافه می کنیم