ابتدا گندم ها را با دقت تمیز و خیس میکنیم تا جوانه بزند
بعد از اینکه گندم ها جوانه زد آن ها را در صافی ریخته و مقداری آب خنک روی گندم ها میریزیم و اجازه میدهیم کامل آب آن گرفته شود
گندم ها را در پارچه نخی گذاشته و هر روز کمی پارچه را خیس می کنیم تا ساقه سفید گندم ها پدیدار شود
گندم ها را چرخ کرده، 8 لیوان آب به آن اضافه کرده ، از صافی رد می کنیم
آرد گندم را در ظرفی ریخته و روی شعله میذاریم بعد شیره گندم به دست آمده را به محتویات اضافه میکنیم
مرتب هم میزنیم و سپس شیره انگور را اضافه می کنیم و بر روی قابلمه سمنو دم کنی قرار می دهیم بعد از حدود دو ساعت سمنو آماده است