ابتدا خمیر قطاب را که ، مخلوطی شامل آرد و مایه خمیر و کمی آب میباشد را آماده می کنیم.
سپس سبزی های محلی که شامل پاکلاغ،سینه کفتر،لاله کیپور و... میباشد را کمی با پیاز سرخ می کنیم
سپس خمیر را به قسمت های مساوی و کوچک تقسیم کرده، و سپس با وردنه پهن کرده و لای خمیرها را با کمی سبزی پر کرده و کمی آرد به اطراف آن می مالیم و به تنور میزنیم
بعد از آماده شدن قطاب، روی آن کمی روغن زرد یا کره می مالیم، که قطاب را بسیار خوشمزه تر می کند
علاوه بر قطاب سبزی، نوعی دیگر از قطاب نیز موجود می باشد که به آن قطاب مُلک گویند که مواد داخل آن متفاوت می باشد