اطلاعات تماس

09155122338

قطاب

زمان آماده سازی

6 ساعت

سطح مهارت

بالا

تعداد بازدید

1609 نفر

توسط

سمانه فرهادی

مواد لازم

انواع سبزی های محلی به میزان دلخواه

مایه خمیر مقداری

آرد بسته به تعداد قطاب مورد نظر متفاوت میباشد

دستور پخت

ابتدا خمیر قطاب را که ، مخلوطی شامل آرد و مایه خمیر و کمی آب میباشد را آماده می کنیم.

سپس سبزی های محلی که شامل پاکلاغ،سینه کفتر،لاله کیپور و... میباشد را کمی با پیاز سرخ می کنیم

سپس خمیر را به قسمت های مساوی و کوچک تقسیم کرده، و سپس با وردنه پهن کرده و لای خمیرها را با کمی سبزی پر کرده و کمی آرد به اطراف آن می مالیم و به تنور میزنیم

بعد از آماده شدن قطاب، روی آن کمی روغن زرد یا کره می مالیم، که قطاب را بسیار خوشمزه تر می کند

علاوه بر قطاب سبزی، نوعی دیگر از قطاب نیز موجود می باشد که به آن قطاب مُلک گویند که مواد داخل آن متفاوت می باشد

نظرات

نام و نام خانوادگی *

شماره تماس

آدرس الکترونیک

دیدگاه شما *