✍️ #فطیرازغندی_میان_وعده_نیروبخش ( چاپ در روزنامه شهرارا 1398/04/16)
🔹طرز پخت :مایع خمیر را با نصف لیوان آب و یک سر قاشق شکر مخلوط کنید و خوب هم بزنید و روی آن را با پارچه ای بپوشانید و کناری بگذارید تا عمل بیاید.
🔹بعد از 10دقیقه مایع خمیر عمل آمده، آرد، نمک، یک لیوان آب و کمی روغن را مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا خمیری یکدست حاصل شود.خمیر را با دست ورز بدهید تا حالت چسبناکی اش ازبین برود. خمیر را 30دقیقه کنار بگذارید تا عمل بیاید.
🔹بعد از آماده شدن خمیر، پیازچه ها ، جزغاله دنبه و مابقی روغن را به آن اضافه کنید و بازهم خمیر را ورز بدهید تا خوب باهم مخلوط شوند.
🔹خمیر را داخل یک تابه پهن کنید و با انگشت روی آن سوراخ هایی ایجاد کنید. سپس مقداری کنجد و پیاز ریز شده و کمی زعفران یا گل کاجیره برای تزئین روی آن بریزید و روی اجاق گاز با حرارت کم به مدت یک ساعت بگذارید بپزد. حتما روی ظرفتان را با دمکش بپوشانید. بعد از این مدت نان فطیر شما آماده است.
⚠️البته درآشپزی ازغندی این دستور پخت #تافتون می باشد (( بی مایه فطیر ایه ))